Frigarui asortate

• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm• taiati ardeiul gras in cuburi de

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui ½ buc
  • somon afumat 100 g bucata intreaga
  • ardei gras rosu ½ buc
  • ardei gras portocaliu ½ buc
  • ceapa rosie 1 bucata mai mare
  • dovlecel 4 rondele
  • ulei de masline o lingura
  • sare, piper dupa gust
  • oregano uscat o lingurita
  • seminte de susan o lingurita
  • betisoare de bambus pentru frigarui

Mod de preparare

• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm
• taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate
• puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)
• ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat
• incalziti presa Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati
• intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform
• la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.
Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Snitele de porc in crusta de cartofi

Am vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...

Snitele de porc in crusta de cartofi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide