• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm• taiati ardeiul gras in cuburi de
• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm
• taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate
• puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)
• ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat
• incalziti presa Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati
• intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform
• la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.
Pofta buna!
Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.
Madlene cu suc de clementine