Frigarui asortate

• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm• taiati ardeiul gras in cuburi de

Portii
2
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui ½ buc
  • somon afumat 100 g bucata intreaga
  • ardei gras rosu ½ buc
  • ardei gras portocaliu ½ buc
  • ceapa rosie 1 bucata mai mare
  • dovlecel 4 rondele
  • ulei de masline o lingura
  • sare, piper dupa gust
  • oregano uscat o lingurita
  • seminte de susan o lingurita
  • betisoare de bambus pentru frigarui

Mod de preparare

• taiati pieptul de pui si somonul afumat in cubulete de 2 cm
• taiati ardeiul gras in cuburi de aceeasi dimensiune cu bucatile de carne, ceapa rosie o taiati in patru, iar felii de dovlecel pe jumatate
• puneti carnea de pui, pestele si legumele alternativ pe betisoarele de bambus (nu este nevoie sa inmuiati in apa betisoarele)
• ungeti frigaruile pe toate partile cu ulei de masline, condimentati cu sare si piper dupa gust si presarati deasupra oregano uscat
• incalziti presa Breville Panini Maker si asezati frigaruile, inchizand usor si capacul, dar fara sa presati
• intoarceti frigaruile pe toate partile, sa se rumeneasca uniform
• la final presarati seminte de susan si serviti alaturi de o salata.
Pofta buna!

Rulouri fragede cu branza

Rulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Supa de pui cu galuste

Supa de pui cu legume proaspete si galuste pufoase de gris, presarata din belsug cu patrunjel verde este satioasa, gustoasa...

Parteneri
Gustos.RO

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
ReteteCulinare.RO

Prajitura Boema cu crema fina de branzica

Prajitura Boema cu crema fina de branzica