Frigarui

Carnea sa taie cubulete mijloci ,se taie rosile tot in cubulete dar sa fie maricele,ardeiul la fel ca si rosiile ,sa pune sarea ,piperul vegeta ,si pi

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de carne de porc sau de pui
  • o ceapa
  • 4 rosii mari
  • 2ardei grasi
  • sare
  • piper
  • otet
  • vegeta
  • foi de dafin
  • vin alb si piper boabe

Mod de preparare

Carnea sa taie cubulete mijloci ,se taie rosile tot in cubulete dar sa fie maricele,ardeiul la fel ca si rosiile ,sa pune sarea ,piperul vegeta ,si piperul boabe dupa gust,4 linguri mari de otet ,100 ml de vin alb ,4 foi de dafin toate se amesteca si se lasa in frigider 2h si 30 minute dupa care se scot se pun pe ace de frigarui 2 bacati de carne ceapa ardei si repetati ingredientele pina cind acul e plin sa nu punet carnea ingesuita pe ace ca alt fel nu se coace bine cind ati pus carnea pe gratar sa mai stropiti cu sucul care a ramas pe carne in timp ce se gateste
cu salata de rosii si castravetii

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala