Frigarui

Se taie carnea in cuburi potrivite si se infasoara in felii de bacon. Se taie ceapa in bucati patrate, ardeiul in cuburi, se pudreaza toate cu condim

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. muschi de porc
  • 300 gr. piept de pui
  • 300 gr. bacon (feliat)
  • 300 gr. ceapa
  • 2 ardei grasi galben si rosu
  • untdelemn
  • sos Schaschlik
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se taie carnea in cuburi potrivite si se infasoara in felii de bacon. Se taie ceapa in bucati patrate, ardeiul in cuburi, se pudreaza toate cu condimente si se aseaza toate alternativ pe frigarui. Se pregatesc la tigaie sau la gratar.

Se servesc cu sos Schaschlik

Alte retete recomandate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

Aceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide