Friganele cu sunca si cascaval

Feliile de paine se taie in diagonala ca sa devina triunghiulare. Intre doua triunghiuri suprapuse se asaza sunca si cascavalul. Se bat ouale, se potr

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 felii de paine densa -3 oua -putin lapte -6 felii sunca -6 lame de cascaval -sare -marar

Mod de preparare

Feliile de paine se taie in diagonala ca sa devina triunghiulare. Intre doua triunghiuri suprapuse se asaza sunca si cascavalul. Se bat ouale, se potriveste gustul cu sare si marar, se adauga laptele. Feliile de sandvis se trec prin ouale batute si se prajesc in ulei.


Alte retete mincare recomandate Dovlecei umpluti Ciulama de ciuperci Ardei umpluti

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale

Prajitura aceasta pe cat de simpla este, pe atat de buna! Pufoasa, o crema aromata de mascarpone cu vanilie, piersici...

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide