Fierbem putin varza in apa cu sare inainte de a o pune pe gratar. Taiem rondele legumele. Infasuram varza una cate una in felii de slanina si le trag
Fierbem putin varza in apa cu sare inainte de a o pune pe gratar.
Taiem rondele legumele. Infasuram varza una cate una in felii de slanina si le tragem pe frigarui alternand cu zuchini, vanata, ardei, ciuperci si ceapa.
Ungem frigaruile cu ulei de masline si le condimentam cu sare, piper si cimbru.
Le prajim la foc mic invartindu-le continuu.
Amestecam mararul cu iaurtul si servim langa frigarui.
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de piept de pui cu paste
Salata cu ton si porumb dulce
Salata de vinete
Ciorba Rădăuțeană este o supă românească delicioasă, similară ciorbei de burtă, dar făcută cu carne de...
Ciorbă rădăuțeană - Rețeta gustoasă cu pui, smântână și usturoiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata