Filetto Vorvonoff si curry

Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins. intr-o tigaie se topeste untu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de vita
  • 200 gr slanina
  • 220 gr unt
  • 100 gr mustar iute
  • cimbru
  • curry
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiul se portioneaza, se condimenteaza cu cimbru si sare. Se pune apoi la fript, pe ambele parti, pe gratarul incins. intr-o tigaie se topeste untul, se adauga mustarul, condimentele, sarea si se subtiaza cu smantana, amestecand continuu.
Se serveste cald, cu sos deasupra.

Alte retete culinare:

Chiftele

Friptura de vita la cuptor

Curcan umplut

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors