Filetto alla gorgonzola

Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe grataru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr muschi de vita
  • 100 gr gorgonzola
  • 100 gr smantana
  • 20 gr unt
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiul se portioneaza iar gorgonzola se taie cubulete. Muschiul portionat se condimenteaza cu cimbru si sare si se frige pe ambele parti, pe gratarul incins. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga gorgonzola si se subtiaza cu smantana amestecand continuu. Se adauga apoi sare si piperul.
Se serveste cu crutoane de paine si sos.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Piftie de curcan

Friptura de vita la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce