Se amesteca mierea cu cimbrul ,rozmarinul si otetul , se adauga fileurile de mistret , se amesteca usor si dau la frigider pentru 5 ore. Intre timp,
Se amesteca mierea cu cimbrul ,rozmarinul si otetul , se adauga fileurile de mistret , se amesteca usor si dau la frigider pentru 5 ore.
Intre timp, se rade coaja de la portocale si se opareste 5 minute in apa clocotita.Se taie 2 portocale in felii rotunde , iar de la restul se stoarce sucul.
Intr-o tigaie mare, se incinge uleiul , se adauga fileurile de mistret, scoase din marinata, se presara cu coaja de portocala si se lasa sa se rumeneasca pe fiecare parte.Peste fileuri se pun feliile de portocala si se mai lasa 5 minute.Se scoate carnea din tigaie si se pastreaza la cald.In tigaie se toarna marinata , vinul si sucul de portocala , se amesteca si se lasa pana scade sosul.
Fileurile se servesc calde , cu feliile de portocala deasupra , cu sosul turnat peste ele si un vin alb sec.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios