Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa
Ficateii se taie bucati si se toaca usturoiul marunt. Intr-un vas cu apa clocotita cu sare si adauga fideaua de orez si se lasa asa 10 minute, fara sa fie pus pe foc vasul. Se scurge apoi, se stropeste cu putin ulei, sare si piper si se amesteca. Se pune intr-un vas uleiul cu usturoiul, se incinge si se adauga ficateii. Cand sunt aproape gata, se adauga ketchupul, piperul, boiaua, sarea si cimbrul. Se calesc putin si se sting cu vin.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Rulada de porc
Placinta de dovleac
Friptura de vita la cuptor
De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci