Ficateii la cuptor se prepara usor si rapid. Aveti nevoie de ficat de pui, cartofi, lapte, bulion, ceapa si usturoi.
Se spala bine ficateii, apoi se fierb 5 minute in lapte. Separat, se taie cartofii cubulete si se pun alaturi de ficatei. Se adauga usturoi pisat, ceapa taiata fideluta, boiaua, sarea si piperul. Se completeaza cu apa si se pune tava in cuptor, la foc mic. Se adauga bulionul si patrunjelul tocat marunt spre final, dupa care se lasa sa scada zeama si sa se rumeneasca cartofii putin.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Legume la cuptor
Pulpe de pui la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala