Ficatei de pui la tava

Ficateii se spala si se pun la scurs, se unge cu putin ulei o tava, kaiserul se taie in felii potrivite. Pe fiecare felie de kaiser se aseaza un fic

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ficatei de pui
  • 1/2 kg kaiser afumat
  • putin ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficateii se spala si se pun la scurs, se unge cu putin ulei o tava, kaiserul se taie in felii potrivite.

Pe fiecare felie de kaiser se aseaza un ficatel, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Totul se aseaza in tava fara a mai aduga ulei (grasimea de la kaiser este suficienta).

Se da la cuptor (180 de grade) timp de 40 de minute.


Cu piure si salata

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi

Un aperitiv minunat pentru o seara de duminica in familie :), un blat grozav de bun asemanator cu cel de tarta dar totodata...

Aperitiv rustic cu spanac, mazare si branzeturi
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide