Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina
Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina taiata in feliute si dupa 5-6 minute adaugati ceapa taiata julienne. Dupa 3-4 minute adaugati merele taiate in felii si prajiti-le la foc mic 5 minute. Puneti peste mere ficateii de pui, adaugati vinul, maghiranul si potriviti de sare si piper. Mai lasati 4-5 minute la foc mic.
Se poate servi cu o garnitura de orez sau cu galuste de paine.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Cartofi la cuptor
Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi