Ficatei de pasare cu legume

Dupa ce s-a spalat bine ficatul se lasa la scurs. Separat, se calesc in untedelemn ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul gras si cu usturoiul. Se pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. de ficatei de pasare
  • 2 rosii din conserva
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 capatana usturoi
  • 1 leg. marar
  • sare
  • piper
  • 1 lingura untedelemn
  • 1 pahar vin alb

Mod de preparare

Dupa ce s-a spalat bine ficatul se lasa la scurs. Separat, se calesc in untedelemn ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul gras si cu usturoiul. Se pune ficatul cu toate legumele calite in tava, se sareaza si pipereaza dupa gust, se toarna paharul de vin, care poate fi inlocuit cu apa, se pun deasupra citeva cubulete de margarina sau unt si se da la cuptor ptr. max.30 min. Cind este gata, se presara cu marar tocat.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur sau taranesti si cu muraturi. Este foarte buna si cu salata de varza proaspata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici

Inca o idee pentru un mic dejun reusit. Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici. Daca nu aveti...

Sandvis cu pastrama de porc si cornuri pufoase cu gem de piersici
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide