Ficateii de pasare se pun intr-o tava unsa cu unt dupa care se condimenteaza cu ghimbir si nucsoara. In tava se pune apa pina acopera ficateii si pun
Ficateii de pasare se pun intr-o tava unsa cu unt dupa care se condimenteaza cu ghimbir si nucsoara. In tava se pune apa pina acopera ficateii si pun la cuptor la foc mic timp de 45 de minute. Separat, smantana si iaurtul se amesteca bine cu stafidele, fierte in prelabil in apa, 10 minute. Cind amestecul este gata, se razuieste coaja lamiii si stoarce zeama, dupa care se pune un pic de sare. Cind ficateii sint gata se mai pune sare si piper dupa gust.
Se servesc ficateii cu sosul de stafide si piure de cartofi
Provocarea GastroArt mi-a aprins iar creativitatea, modernizand reteta propusa prin gatirea compozitiei in vasul Rice...
Desert savarina cu apa de trandafiri si cardamom