Ficatei cu cartofi

Se feliaza ficatii (aprox. 1 cm grosime). Se cresteaza, se dau prin pesmet, si se prajesc pana devin maronii. In partea concava a fiecarei felii se sp

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 ficati de vita
  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 4 felii slanina afumata
  • 8 oua
  • rosii si ardei pentru decorare

Mod de preparare

Se feliaza ficatii (aprox. 1 cm grosime). Se cresteaza, se dau prin pesmet, si se prajesc pana devin maronii. In partea concava a fiecarei felii se sparge un ou, si se lasa sa se prajeasca, la fel ca ochiurile. Se curata cartofii, se feliaza si se prajesc in ulei. Se prajeste si slanina crestata. Inainte de servire cartofii se decoreaza cu ardei si rosii.
Alte retete mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale

Prajitura aceasta pe cat de simpla este, pe atat de buna! Pufoasa, o crema aromata de mascarpone cu vanilie, piersici...

Desert prajitura cu mascarpone, piersici si migdale
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide