Pentru ficatul prajit in tigaie ficatul nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte si apoi uscat bine intr-o carpa curata.
Pentru ficatul prajit in tigaie ficatul nu trebuie spalat inainte, cel mult se poate tine un sfert de ora in lapte si apoi uscat bine intr-o carpa curata. Se taie in felii cat mai egale ca grosime, pentru ca sa fie patrunse egal de caldura. Se presara cu putin piper, se dau prin faina si se prajesc in unt sau in untura fierbinte. Se tin 10 minute, se intorc cu o furculita fara sa fie impunse, pentru ca sa nu iasa mustul. Ficatul nu este bun prea fript; cu cat se tine mai mult la foc, cu atat pierde din gust si din fragezime. Cand este aproape gata, se sareaza.
Ficatul prajit in tigaie se serveste pe farfurii calde, cu legume si cu un sos, dupa gust.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post