Pentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne.
Pentru ficat papricat de porc cu smantana si galuste carnea se spala, se taie in fasii lungi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Ouale se trec sub jet de apa rece. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Ficatul se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga 50 g faina dizolvata in 100 ml apa rece, boia, smantana, 375 ml apa, sare, piper si se fierb 5-10 minute. Din oua, 200 g faina, 50 ml apa, un praf de sare, se prepara o compozitie din care se ia cu lingurita si se formeaza galuste, care se fierb in apa cu sare, apoi se racesc in apa, se scurg si se adauga in sos impreuna cu bucatile de ficat si vin. Se fierb inca 5 minute.
Ficatul papricat de porc cu smantana si galuste se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post