Ficat papricat de porc

Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ficat de porc - 500 g
  • ceapa - 250 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • cartofi - 1
  • 5 kg
  • vin alb - 50 ml
  • apa - 500 ml
  • boia de ardei dulce - 2 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare dupa gust
  •  

Mod de preparare

Pentru ficat papricat de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa rece. Bucatile de ficat se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga boia de ardei dulce, apa, sare si se fierb 5-10 minute. Sosul obtinut se adauga peste bucatile de ficat si se mai fierb 5 minute. Cu 5 minute inainte de finalul fierberii se adauga vin.

Ficatul papricat de porc se serveste cald, cu cartofi natur si patrunjel verde deasupra.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala