Ficat pane

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet. Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ficat de porc
  • faina
  • ou
  • pesmet
  • sare
  • cimbru
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ficatul trebuie bine sarat si dat cu un amestec de cimbru, piper si sumac, faina, ou batut si pesmet.

Infainam ficatii. Ii dam prin ou si pesmet si la tigaie cu ei.


Se poate servi cu sos de rosii si maioneza.

Pofta buna!

Reteta Ficat pane a fost propusa de BD pe forum culinar.ro

Alte retete cu ficat gasiti aici:

Rulouri cu ficat,

Ficat cu boia,

Ficat de vitel umplut si sparanghel

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura

un dulce de nerefuzat ;)

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide