Ficatul se spala, se taie felii potrivit de groase si se tine o ora in lapte dulce. Se scoate, se sterge cu un prosop curat, se da prin faina si se pr
Ficatul se spala, se taie felii potrivit de groase si se tine o ora in lapte dulce. Se scoate, se sterge cu un prosop curat, se da prin faina si se prajeste in unt fierbinte. Se tin feliile in ulei cate doua minute pe fiecare parte, se sareaza si se scot pe o farfurie mare. Se stoarce un sfert de lamaie in sosul in care s-a prajit ficatul, se toarna peste ficat, se acopera cu verdeata tocata si se asorteaza cu felii de lamaie.
Se serveste imediat, cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete care contin carne:
Mazare cu carne
Tocanita de vita
Chiftele
Costel s-a indragostit la Costinesti de "tigaia picanta" de la terasa Famagusta, asa ca azi am pus-o si eu in...
Tigaie picanta cu piept de pui