Ficat de vita cu mamaliguta si usturoi

Ficatul de vita cu mamaliguta si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Ficatul se portioneaza si se bate cu ciocanul, apoi se da prin malai si se prajeste in ulei incins.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ficat
  • 200 g malai
  • 200 g smantana
  • 100 g usturoi
  • sare
  • piper si
  • 300 ml de ulei.

Mod de preparare

Ficatul de vita cu mamaliguta si usturoi este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Ficatul se portioneaza si se bate cu ciocanul, apoi se da prin malai si se prajeste in ulei incins. Mamaliga se face din 800 g faina, 1,5 l de apa si sare dupa gust. Usturoiul se curata, se bate bine, apoi se adauga mantana, sare si piper.


Dupa ce s-a prajit, ficatul de vita se aseaza pe platou ornat cu menta si se serveste cu mamaliga si usturoi batut amestecat cu smantana.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors