Ficat de pui lionez

Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau prin faina, se rumenesc apoi

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr ficat de pui
  • 200 gr ceapa
  • 100 ml ulei
  • 50 gr faina
  • 1 kg cartofi
  • 1 legatura patrunjel
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se taie julien, cartofii se taie cuburie si se fierb in apa cu sare iar patrunjelul se taie marunt. Ficateii se dau prin faina, se rumenesc apoi in 50 ml ulei si se scot separat. In uleiul ramas se adauga 200 ml apa, sare si piper. Se fierbe 10 minute si se strecoara peste dicatei. Ceapa se inabusa in restul de ulei si se adauga peste ficat.
Ficatul se serveste de pe platou, cu ceapa deasupra, impreuna cu cartofii natur si patrunjel tocat deasupra.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor

Rulada de porc

Muschi de porc la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors