Ficat de pui in bacon

Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cateo felie pentru fiecare bucata de ficat. Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presar

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ficat de pui
  • bacon-felii subtiri
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Ficat de pui folosim cat dorim iar bacon -cateo felie pentru fiecare bucata de ficat.

Ficatul se spala si se lasa sa se scurga bine de apa. Se presara cu sare si piper. Se taie apoi in bucati mai mici si se infasoara in felii de bacon.

Se prind rulourile cu scobitori sa nu se desfaca. Se unge un vas de yena cu o lingura de ulei si se aseaza rulourile. Se presara cu sare, vegeta, piper. Se da vasul la cuptor pentru 30 min. Preparatul se serveste in stare calda cu piure de cartofi sau garnituri din legume.

Alte retete delicioase si usor de realizat

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Vă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide