Ficatul se scoate din solutia pentru marinare, se sterge si se unge cu unt topit. Se sareaza putin si se pune in tava de friputra cu o cana de supa s
Ficatul se scoate din solutia pentru marinare, se sterge si se unge cu unt topit. Se sareaza putin si se pune in tava de friputra cu o cana de supa sau de apa calda si citeva boabe de piper si se introduce in cuptorul fierbinte. Separat se spala ciupercile, se toaca felii subtiri si se pun cu o lingura de unt intr-un vas emailat. Se lasa sa scada si cand nu mai au sos. se adauga un pahar de vin alb. sare si putin piper. Cand sint bine scazute, sint gata. Se lasa pe marginea plitei sa stea ]r, cald lina cind se prepara ficatul. Acesta se intoarce dupa o era, ,s, adauga vinul si se mai frige o ora la foc-potrivit. Cand ficatul este gata. se asaza pe un platou mare, se taie felii groase si se inconjoara
cu sosul de ciuperci.
Alte retete recomandate
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post