Taie ficatul fasii de grosimea unui deget si prajeste-l in 3 linguri de ulei amestecand continuu si condimenteaza-l cu putin maghiran. Intr-un alt vas
Taie ficatul fasii de grosimea unui deget si prajeste-l in 3 linguri de ulei amestecand continuu si condimenteaza-l cu putin maghiran. Intr-un alt vas prajeste prazul taiat rondele intr-o lingura de ulei, dupa care adauga ciupercile feliate. Condimenteaza-le cu sare si piper, si inabuse-le pana se evapora zeama. Aseaza un strat de ficat intr-un vas termorezistent uns cu unt, dupa care urmeaza un strat de ciuperci cu ceapa. Continua asa pana se termina ingredientele. Ultimul strat sa fie de ficat. Prajeste-l in cuptorul incins si cand e aproape gata toarna peste preparat sosul descris in cele ce urmeaza. Pune-l din nou in cuptor sa se prajeasca sosul. Il poti presara cu cascaval ras.
Sosul: Amesteca faina cu lapte rece. Condimenteaza cu putin sare si nucsoara, dupa care adauga si untul. Fierbe-l pe foc in timp ce amesteci continuu, pana devine dens.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
E una din cele mai simple prajituri si de succes in familia noastra si are o aroma delicioasa de portocale.
Desert prajitura de portocale