Ficat cu ceapa

Ficatul il stergem,  ceapa o taiem rondele groase si o prajim in ulei, apoi o punem la scurs. In uleiul ramas bagam ficatul. Pana se face el pre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ficat de porc ceapa ulei sos: rozmarin
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare si piper

Mod de preparare

Ficatul il stergem,  ceapa o taiem rondele groase si o prajim in ulei, apoi o punem la scurs. In uleiul ramas bagam ficatul. Pana se face el pregatim sosul intr-un castronel din rozmarin, ulei de masline, otet balsamic, sare si piper. Mutam totul intr-un pahar si emulsionam cu mixerul. In final montam totul pe farfurie: ficat, ceapa, sos.


Se serveste cald, cu piure de cartofi sau pilaf de orez. Aceasta reteta a fost postata de BD pe forumul culinar.  Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura

un dulce de nerefuzat ;)

Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide