Se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei incins. Se adauga apoi carnea taiata in cubulete, se presara cu boia si putina sare. Se adauga rosiile din
Se calesc ceapa si usturoiul in putin ulei incins. Se adauga apoi carnea taiata in cubulete, se presara cu boia si putina sare. Se adauga rosiile din conserva, impreuna cu sucul de rosii, apa si se lasa totul sa fiarba inabusit. Cand carnea a fiert bine, se freaca faina cu 2 linguri de smantana si se adauga totul in mancare, ca sa se ingroase sosul. Se potriveste de sare si pipet. Pentru fenjke, se amesteca faina cu grisul, pesmetul, oual, uleiul si sarea. Se taie marunt patrunjelul si se adauga in amestec.
Se serveste cu tocanita de vita. Alte retete:
Mancare de mazare Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti
In urma unei provocari :) am revenit cu aceasta supa bio revigoranta. S-a scris mult despre aceste plante cat de...
Supa revigoranta de primavara cu leurda si urzici