Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie
Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie si portocala in sosul de la carne. Carnea se lasa sa stea, apoi se feliaza. Sosul se da in clocot impreuna cu fructele si se toarna peste carne. Se serveste cu galuste.
Alte aperitive recomandate
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala