Felii de vanat in sos de vin cu capsuni

Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vanat
  • 100 g bacon
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 2 foi de dafin
  • cimbru
  • rozmarin
  • nucsoara
  • 25 ml vin rosu
  • 3 cepe
  • 1 portocala
  • 1 lamaie
  • 1 lingura gem de afine
  • 1 lingurita piper macinat
  • 250 g capsuni
  • 1 lingurita mustar

Mod de preparare

Carnea se da prin ulei fierbinte, se presara cu condimente si usturoi, se adauga vinul, baconul si ceapa. Se scoate carnea. Se adauga coaja de lamaie si portocala in sosul de la carne. Carnea se lasa sa stea, apoi se feliaza. Sosul se da in clocot impreuna cu fructele si se toarna peste carne. Se serveste cu galuste.
Alte aperitive recomandate

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors