Se taie multa ceapa felii si se prajeste in putin ulei dupa care se adauga otet si se lasa sa se evapore (mie personal otetul nu imi place in mod deos
Se taie multa ceapa felii si se prajeste in putin ulei dupa care se adauga otet si se lasa sa se evapore (mie personal otetul nu imi place in mod deosebit, de fapt il folosesc foarte mult pe cel balsamic asa ca as zice sa pui putin de tot si sa il lasi sa se evapore).
In alta tigaie se taie ficatul fisii, se da prin faina si se prajeste.
Se adauga ceapa peste ficat, sare si piper si se termina de copt, daca este cazul (adica daca se usuca prea tare) se poate adauga un pic de apa.
Traditional ar trebuie sa fie facuta cu ceapa alba dar se poate face si cu rosie.
Se servesta cu felii de mamaliga facuta din porumb alb.
Pofta buna!
Reteta Fegato alla veneziana a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu ficat de vita gasiti aici: Ficat de vitel umplut si sparanghel
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios