Pentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii.
Pentru fasole verde cu carne de porc carnea se portioneaza in 5 bucati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Faina se cerne. Fasolea verde proaspata se trece sub jet de apa rece si se fierbe (cea din conserva se trece deasemenea sub jet de apa rece). Patrunjelul si mararul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se inabusa impreuna cu ceapa si usturoiul in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Fasolea verde se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa; se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, rosiile, sarea, piperul si cantitatea de apa ramasa, apoi se continua fierberea impreuna cu carnea. La finalul fierberii, se adauga jumatate din patrunjelul si mararul verde.
Fasolele verde cu carne de porc se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post