Prajim ceapa tocata si morcovul feliat in ceva ulei. Adaugam coastele, amestecam. Dupa vreo 5 minute,adaugam piperul si patrunjelul tocat si turnam
Prajim ceapa tocata si morcovul feliat in ceva ulei.
Adaugam coastele, amestecam.
Dupa vreo 5 minute,adaugam piperul si patrunjelul tocat si turnam apa, cit sa cuprinda coastele.
Lasam sa fiarba la foc iute,pina se inmoaie carnea de pe oase.
Adaugam fasolea fiarta si mai lasam putin la scazut.
Degustam. În general,nu mai trebuie adaugata sare, deoarece afumatura contine destula.
Cui ii place poate adauga si frunze proaspete de dafin sau leustean.
Merge bine cu o varza murata tocata,sau alte muraturi.
Mie imi place cu ceapa proaspata(si eventual frecata cu ceva sare si otet
Pofta buna!
Reteta Fasole cu coaste afumate a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu fasole gasiti aici:
Mancarica cu fasole, ciupercute si spaghete ,
Fasole cu costita afumata,
Fasole verde cu usturoi si sunca afumata
Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei