Inmuiem in apa carnea afumata si fasolea cateva ore. Prajim ceapa taiata marunt in ulei. O presaram cu boia si turnam putina apa deasupra. Adaugam car
Inmuiem in apa carnea afumata si fasolea cateva ore. Prajim ceapa taiata marunt in ulei. O presaram cu boia si turnam putina apa deasupra. Adaugam carnea afumata inmuiata si fasolea strecurata, usturoiul pisat si piperul macinat. Dupa ce carnea si fasolea devin moi, adaugam varza acra si morcovii taiati pe lungime si fierbem mai departe. Presaram sarea cu atentie, intrucat carnea afumata este deja destul de sarata. Ingrosam cu un amestec de smantana. Amestecam faina cu smantana, o diluam cu apa si o turnam peste carne. Amestecam si fierbem. Servim cat e fierbinte. Decoram cu smantana.
Alte mancaruri recomandate
Vinete maioneza
Vinete umplute
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ador ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi