Fasole cu afumatura

Inmuiem in apa carnea afumata si fasolea cateva ore. Prajim ceapa taiata marunt in ulei. O presaram cu boia si turnam putina apa deasupra. Adaugam car

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg urechi
  • coada
  • unghii afumate
  • 250 g fasole boabe
  • 500 g varza acra
  • 50 g ceapa rosie
  • 15 g usturoi
  • 150 g morcovi
  • 50 g ulei
  • 30 g faina
  • 1 dl lapte
  • 10 g boia
  • Sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Inmuiem in apa carnea afumata si fasolea cateva ore. Prajim ceapa taiata marunt in ulei. O presaram cu boia si turnam putina apa deasupra. Adaugam carnea afumata inmuiata si fasolea strecurata, usturoiul pisat si piperul macinat. Dupa ce carnea si fasolea devin moi, adaugam varza acra si morcovii taiati pe lungime si fierbem mai departe. Presaram sarea cu atentie, intrucat carnea afumata este deja destul de sarata. Ingrosam cu un amestec de smantana. Amestecam faina cu smantana, o diluam cu apa si o turnam peste carne. Amestecam si fierbem. Servim cat e fierbinte. Decoram cu smantana.
Alte mancaruri recomandate

Vinete maioneza

Vinete umplute

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors