Pentru fasole boabe cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza. Fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in apa rece 12 ore.
Pentru fasole boabe cu carne de porc carnea se spala, se portioneaza. Fasolea se alege de impuritati, se spala, se tine in apa rece 12 ore. Ceapa, morcovii, usturoiul se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza cu 50 ml apa. Rosiile se curata, se spala si se taie sferturi. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Fasolea se pune in apa; dupa primele clocote se indeparteaza apa, se inlocuieste cu o alta fierbinte, se adauga sare si se continua fierberea adaugand jumatate din cantitatea de morcovi si ceapa. Bucatile de carne se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se scot separat. in jiul format se inabusa restul de ceapa, morcovi, se adauga pasta de tomate, supa de la fasole, sare, usturoi, cimbru, piper, foi de dafin si se fierb 10 minute. Se adauga bucatile de carne si se fierb impreuna cca 15 minute. Fasolea fiarta se scurge de lichid si se adauga la carnea cu sos, iar deasupra se aseaza rosii; totul se introduce la cuptor cca 8 minute.
Fasolele boabe cu carne de porc se servesc cald, cu patrunjel verde deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post