Fasii de piept de pui

Incalzim untura in tigaie. Calim in ea ceapa taiata marunt si adaugam slanina taiata fasii si le calim impreuna 5 minute. Adaugam pieptul de pui taiat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 15 dkg slanina
  • 50 dkg file de piept de pui
  • 1 cutie porumb
  • 1 cutie mazare
  • Sare
  • Piper
  • Putina untura

Mod de preparare

Incalzim untura in tigaie. Calim in ea ceapa taiata marunt si adaugam slanina taiata fasii si le calim impreuna 5 minute. Adaugam pieptul de pui taiat fasii, condimentam si fierbem mai departe. Apoi adaugam porumbul si mazarea. Cand toate ingredientele au devenit moi putem servi cu cartofi copti.
Alte retete cu mancare recomandate:

Dovlecei umpluti

Dovlecei la cuptor

Ciuperci umplute

Piept de pui la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide