Se curata ceapa si morcovii, apoi se taie ceapa in rondele subtiri iar morcovii in felii apoi in fasii, putin pe diagonala, de marimea chibritelor. Tu
Se curata ceapa si morcovii, apoi se taie ceapa in rondele subtiri iar morcovii in felii apoi in fasii, putin pe diagonala, de marimea chibritelor. Tuchini / castravetii se spala bine, indepartam capetele cu codite, apoi, cu coaja cu tot, ii impartim in sferturi, longitudinal, apoi ii maruntim.
Carnea o clatim, o stergem pana se usuca, o taiem in felii subtiri si o taiem in fasii de 4-5 cm. Intr-un wok sau intr-o tigaie mai adanca, incingem 2 linguri de ulei. Adaugam carnea si o prajim
La foc iute amestecand continu, apoi o scoatem afara si o punem deoparte. Fierbem zeama de carne, adaugam restul de ulei (3 linguri) si il incalzim la foc iute. Adaugam ceapa, o calim 1 minut, apoi morcovii, apoi peste 3 minute tuchini / castravetii si ciupercile. Totul se mai prajeste 3 minute, amestecand continu.
Diluam cu 1,5 dl apa, faramitam cubuletele de concentrat de supa, acoperim si mai fierbem la foc mediu inca 10 minute. Adaugam carnea si o infierbantam.
Alte retete pui recomandate
Pui cuptor
Placinta carne pui
Pui cu ciuperci
Pulpe pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post