Farfalle a la dimineata devreme

Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • farfale/paste fainoase - 800 g
  • carne de pui - 500 g
  • rosii - 300 g
  • ananas - 200 g
  • unt - 100 g
  • busuioc
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru farfalle a la dimineata devreme carnea de pui se spala, se fierbe in apa cu sare si se taie fasii. Farfalele se fierb in apa cu sare, se scurg si se trec prin jet de apa rece. Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie patratele. Farfalele se amesteca cu untul topit, carnea de pui, rosii, ananas, busuioc, sare si piper.

Farfalle a la dimineata devreme se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...

Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide