Escalop mincinos

Se portioneaza carnea si se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie, se pune ulei la incins si se adauga cateii de usturoi,

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr muschi de porc
  • 3 catei de usturoi
  • o ceasca de vin
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Se portioneaza carnea si se bate ca pentru snitele. Se sareaza si se pipereaza. Intr-o tigaie, se pune ulei la incins si se adauga cateii de usturoi, zdrobiti cu lama de cutit. Cand acestia isi schimba culoarea, se scot din tigaie si se arunca. Carnea se da prin faina si se prajeste pana prinde crusta. Se scoate si se lasa de-o parte. In uleiul ramas se adauga o cana de apa si se lasa sa fiarba. Se adauga vinul si faina si se amesteca (de preferat cu telul), avand grija sa nu ramana cocoloase. Cand sosul s-a ingrosat, se adauga carnea, sare si piper dupa gust si se lasa la fiert, la foc mic, inca cca 5 min.


Se serveste simplu sau cu orice fel de garnitura. Enjoy!

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu branza la cuptor

de trei zile am o pofta,dar nu am avut timp sa o prepar,in sfarsit;;)

Paste cu branza la cuptor
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide