Escalop de vitel cu ciuperci

Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • ulei - 100 ml
  • ciuperci proaspete/conserva - 400 g/200 g
  • faina - 40 g
  • 1 cub MAGGI de ciuperci
  • unt - 25 g
  • carne de vitel - 600 g
  • vin alb - 50 ml
  • apa - 400 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru escalop de vitel cu ciuperci carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie lame (cele conserva se scurg de lichid, se trec sub jet de apa rece si se taie marunt). Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei. Se adauga 400 ml apa, cubul MAGGI si se fierb la foc moderat. Ciupercile se inabusa in unt si se adauga la sosul de carne. Se fierb inca 5 minute. La finalul fierberii se adauga vin.

Escalopul de vitel cu ciuperci se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala