Escalop de vitel

Se taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin faina. Dupa ce s-au rumenit

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne de vitel
  • 250 gr unt
  • 30 gr faina
  • 100 gr zarzavat
  • 25 gr pasta de rosii
  • 200 ml vin rosu
  • 100 gr ciuperci
  • 400 gr sos spaniol
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea felii subtiri, egale. Se incinge untul, apoi se prajesc bucatile de carne sarate, piperate si trecute prin faina. Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot si se pun in sosul spaniol, impreuna cu ciupercile taiate felii subtiri si vinul rosu si se lasa la fiert 10 minute.


Se serveste cald. Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Placinta cu carne Tocanita de pui

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors