Escalop de vitel

Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel carnea s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 bucati de carne pentru snitele
  • ulei
  • o lingurita cu virf de mustar
  • 100 ml smintina
  • o lingurita de faina
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata carnea de pielite si se taie in felii de 1 cm grosime. Se bat cu ciocanul de carne, pentru ca fibrele musculare sa se rupa ( altfel carnea se stringe la prajit ), se trec prin putina faina si se prajesc in ulei fierbinte. se pastreaza aceste snitele calde pe un vas cu apa fierbinte. Se freaca mustarul cu faina, smintina, putina sare, se toarna amestecul in grasimea ramasa de la snitele, daca trebuie se mai adauga putina apa si se lasa sosul sa clocoteasca. Se pregateste separat, la alegere, un piure de cartofi sau sote de legume care se serveste drept garnitura la snitele, peste care se toarna sosul fierbinte.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita cu vinete

O tocanita simplu de preparat si gustoasa.

Tocanita cu vinete
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide