Drob de miel cu patrunjel si marar

Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • organe si prapor de miel - 1
  • 3 kg
  • ceapa - 300 g
  • ceapa verde - 300 g
  • marar verde - 2 legaturi
  • patrunjel verde - 2 legaturi
  • oua - 3 bucati
  • ulei - 100 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru drob de miel cu patrunjel si marar organele si praporul se spala. Praporul se tine in apa rece. Ceapa si ceapa verde se curata, se spala, se taie marunt. Ouale se trec sub jet de apa rece. Mararul si patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Maruntaiele de miel se fierb in apa cu sare, se spumeaza si se racesc. Ceapa si maruntaiele se inabusa in 50 ml ulei cu 50 ml apa si se toaca cu masina. Se amesteca cu ou, patrunjel, marar verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se umple praporul si se impatureste, dandu-i forma pe care o dorim. Se aseaza in tava cu 50 ml ulei si se frige la cuptor 15 minute. Dupa frigere, se raceste si se portioneaza.

Drobul de miel cu patrunjel si marar se serveste cald, cu diferite garnituri.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors