Punem maruntaiele la fiert. Se scurg si se taie foarte marunt apoi se calesc cateva minute, de preferat se las pe foc pana se absoarbe toata apa din e
Punem maruntaiele la fiert. Se scurg si se taie foarte marunt apoi se calesc cateva minute, de preferat se las pe foc pana se absoarbe toata apa din ele.
Se amesteca cu carnea tocata si se adauga sarea, pireul si mirodeniile, toate dupa gust.
Se lasa la racit.
Cu feliile de sunca se tapeteaza o tava termorezistenta a.i sa cuprinda baza si laturile vasului, dar sa ramana si in afara lui pentru a avea cu ce sa acoperim carnea pregatita mai sus.
Se toarna pasta de carne tocata cu tot cu maruntaie in bolul tapetat cu sunca. Acoperim pasta cu marginile ramase in afara tavii.
Vasul termorezistent se pune pe tava din aragaz umpluta cu apa a.i sa nu iese afara apa din el.
Foarte important este sa fiti atenti sa nu scada complet apa din tava.
Se da tava la cuptor si se tine pana cand se face carnea.
Pofta buna!
Drobul/pateul este foarte bun sa il serviti cu ceapa verde.
Alte retete cu miel :
Drob de miel
Friptura de miel coroana
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post