1. Curatati organele de pielite, taiati-le in bucati, si dupa ce le-ati tinut 30 minute in apa rece, puneti-le la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura
1. Curatati organele de pielite, taiati-le in bucati, si dupa ce le-ati tinut 30 minute in apa rece, puneti-le la fiert in 4 litri de apa si 1 lingura rasa cu sare.
2. Cand apa incepe sa fiarba in clocot, luati spuma de cate ori este cazul.
3. Fierbeti organele la foc mic 30 de minute.
4. Curatati verdeata, spalati-o si treceti-o prin masina de tocat, impreuna cu organele de miel, dupa ce acestea s-au mai racit.
5. Puneti intr-un castron mai mare amestecul de organe si verdeturi tocate, adaugati 4 oua batute si condimentati cu sare, piper si condimente pentru drob.
6. Omogenizati bine compozitia pana ce obtineti o pasta densa.
7. Ungeti cu ulei o tava rotunda.
8. Spalati prapurele in apa rece, scurgeti-l bine si intindeti-l in tava, astfel incat marginile acestuia sa depaseasca marginea tavii.
9. Puneti tocatura in tava iar in aceasta introduceti cele 6 oua fierte.
10. Uniformizati bine si acoperiti tocatura cu prapurele.
11. Ungeti drobul cu ulei si puneti tava in cuptorul incins.
12. Coaceti la foc potrivit circa 50 minute sau pana cand se rumeneste frumos deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala