Drob de curcan

1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. 2. Se taie pieptul in

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350 g ficat de pasare
  • 200 g pipote
  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde
  • 5 oua
  • 100 ml ulei
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

1. Se curata ficatul si pipotele. Se spala si se fierb 15 minute in apa cu sare, iar apoi se scurg de zeama si se lasa la racit. 2. Se taie pieptul in doua pe lungime iar apoi se bate usor cu ciocanul de snitele. Se va avea grija sa nu se rupta carnea. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 3. Se da prin masina de tocat maruntaiele, ceapa si verdeata se amesteca cu ouale batute usor, sare si piper dupa gust si jumatate din cantitatea de ulei. Se incorporeaza maslinele intregi sau taiate, dupa dorinta. 4. Se aseaza pieptul pe planseta si se toarna compozitia de drob pe mijloc si se ruleaza. Se leaga cu sfoara ca sa nu se desfaca in timpul coptului iar apoi se aseaza drobul in tava. 5. Se toarna deasupra restul de ulei, 2-3 linguri de apa si se introduce tava la cuptor pentru circa 45 de minute.


Se serveste taiat felii garnisit cu sote de morcovi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors