Drob cu pui

Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza. Curatam ceapa si o tocam marunt. Cand s-au fiert maruntaiele,

Timp pregatire
125 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400g pipote si inimi
  • 1 morcov
  • 300g ficat pui
  • 1 albitura
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 3-4 catei usturoi
  • 3-4 fire de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Punem la fiert maruntaiel s radacinoasele in apa cu sare. Luam spunma cand se formeaza.

Curatam ceapa si o tocam marunt.

Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa se racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat.

Amesteca ceapa cu carnea tocata , pune usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si trei oua batute bine.

Potrivim de sare si piper apoi turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Unge drobul cu oul batut si dam la cuptor pt 40-45 minute.
Alte retete de drob

Drob

Drob de pui

Drob de pasare

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de ciuperci cu cartofi si masline

O salata de post consistenta potrivita pentru un pranz.

Salata de ciuperci cu cartofi si masline
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide