Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla.
Dovlecei umpluti cu pui garnisit cu rosii cu mozzarella este o reteta delicioasa si simpla. Dovleceii se spala, se curata si se gauresc in interior. Pieptul de pui, ceapa, ardeiul si usturoiul se toaca marunt. Se apoi adauga casul, oul, sare si piper, iar apoi maslinele taiate marunt.
Dovleceii se umplu cu compozitia tocata, dupa care se pun intr-o tava si se introduc in cuptor timp de 25 -30 minute.
Pana se se coc dovleceii, se iau rosiile se taie in doua si se adauga mazzarella.
Dupa 15 minute de coacere se adauga rosiile in aceeasi tava si se mai lasa la cuptor pana la coacerea finala a dovleceilor umpluti.
Dovleceii umpluti se servesc calzi cu garnitura de rosii cu mozzarella sau alte garnituri usoare (brocolii, morcovi baby). Acest produs se foloseste ca si gustare calda sau preparat de baza pentru cei care tin o dieta usoara.
As folosi noul vas Vitesse pentru friptura de pe www.pentrugatit.ro
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios