Dovlecei umpluti

Am folosit aceeasi compozitie de la ardeii umpluti si sosul tot la fet. Dovleceii fiind foarte cruzi nu i-am mai calit. Am scobit dovleceii. I-am umpl

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • DOVLECEI
  • 1 KG CARNE TOCATA
  • O CEASCA OREZ
  • 2 CEPE MARI
  • O LEGATURA PATRUNJEL
  • O CEASCA PASTA DE ROSII
  • O CEASCA ULEI
  • SARE
  • VEGETE
  • PIPER
  • 2 ROSII MARI PT CAPACE
  • PT SOS: O CEAPA
  • 4 LINGURI FAINA
  • O CUTIE ROSII TOCATE IN SOS
  • RESTUL DE LA ROSII(DUPA CE AM FOLOSIT COAJA PT A FACE CAPACELE LA ARDEI)
  • BOIA DULCE SI IUTE DE ARDEI
  • SARE
  • PIPER VEGETA

Mod de preparare

Am folosit aceeasi compozitie de la ardeii umpluti si sosul tot la fet.

Dovleceii fiind foarte cruzi nu i-am mai calit.

Am scobit dovleceii.

I-am umplut

Le-am pus cate o caciulita din rosie fixata cu doua scobitori

I-am pus intr-o oala mai incapatoare, am turnat apa peste ei cat sa-i acopere

I-am lasat sa fiarba la foc mediu aproximativ 1/2 ora, dupa care am scurs zeama pe care am folosit-o la sos. Am pus sosul peste ei si i-am bagat la cuptor lasandu-i la foc mediu, fara capac aproximativ 1 ora
Reteta Dovlecei umpluti a fost propusa de MC

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Pariziene cu pere

Le-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...

Pariziene cu pere
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide