Dovleac umplut cu soia

Se lasa soia la inmuiat in apa aproximativ 30 de minute. Daca se foloseste soia cubulete se macina inainte la fel ca si carnea. Intre timp dovleacul s

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de dovleac
  • 20 dg de soia granule sau 10 dg soia si 10 dg carne
  • 1 bucata de paine
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • 3 linguri de ulei
  • otet
  • sare

Mod de preparare

Se lasa soia la inmuiat in apa aproximativ 30 de minute. Daca se foloseste soia cubulete se macina inainte la fel ca si carnea. Intre timp dovleacul spalat se curata, se indeparteaza semintele si se taie felii de aproximativ 4,5 cm . Feliile de dovleac se fierb cam 4-5 minute in apa cu otet, dupa care se scot din apa si se pun intr-un vas cu ulei. Bucatile de dovleac se pun lipite una langa alta. Soia granule sau soia cu carne se lucreaza bine cu painea inmuiata in apa sau lapte, oul, sarea si frunzele de patrunjel. Cu aceasta compozitie se umple feliile de dovleac, se toarna peste 1-2 dl apa, se acopera si se pune la cuptor.
Alte retete mancare recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Pere imbracate in aluat

Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Tigaie de toamna cu capac

legume delicioase

Parteneri
Bucataras.RO

Clatite din aluat de negresa

Reteta e foarte simpla. Se gatesc foarte repede si sunt extrem de gustoase. E prima data cand le-am facut si pe mine m-au...

Clatite din aluat de negresa
Gustos.RO

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci
ReteteCulinare.RO

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere