Dovleac umplut

Se curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim umplutura, la fel ca si in cazul

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • 300 g carne de porc
  • 150 g orez
  • apa
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata doi dovlecei, se tai in doua, si se scoate cu grija miezul. Din 300 g carne de porc si 150 g orez pregatim umplutura, la fel ca si in cazul ardeilor umpluti. Cu aceasta umplem dovleceii, fiecare taiati deja in doua. Asezam bucatile intr-o cratita mare. Se toarna apa, atat incat sa le acopere pe jumatate, se condimenteaza dupa gust cu sare si marar taiat marunt. Le fierbem cu grija, intorcandu-le pe ambele parti. Gata fierte, le scoatem din zeama, pregatim sos de marar cu smantana, care-l turnam apoi peste dovlecei.

Alte retete recomandate:

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors