Dovleac cu cartofi si carnati

Dovleacul cu cartofi si carnati la cuptor este o mancare delicioasa de sezon. Pentru aceasta se taie dovleacul si cartofii ca pentru cartofi pai.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un sfert de dovleac
  • 500 gr cartofi
  • 1 carnat secuiesc
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

Dovleacul cu cartofi si carnati la cuptor este o mancare delicioasa de sezon. Pentru aceasta se taie dovleacul si cartofii ca pentru cartofi pai.
Se pun in tava si se amesteca impreuna cu sarea, piperul, rozmarinul si uleiul.
Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand.
Cam cu 10 minute inainte de a fi gata dovleacul cu cartofi la cuptor se adauga si carnatul taiat rondele.


Dovleac cu cartofi si carnati se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Anghilă cu roșii

Avam poftă de un pește mai deosebit. Și am probat acest țipar de mare ;) Vreau să spun că e gustos, are textura...

Anghilă cu roșii
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide